25 Aralık 2014 Perşembe

Altın Çağı

Bu sezon makyajın yeni trendi ; Altın Işıltıları

Aralık ayı demek kırmızı ruj demekti. Fakat bu aralık ayında altın tonları yükselişte. Yani altına yatırım yapmanın tam zamanı!  Altın ışıltılı bir far kullanabilir, aydınlatıcınızı daha yoğun uygulayabilir yada parıltılı ıslak bitişli bir fondötenle modaya ayak uydurabilirsiniz. Ünlü makyaj artisti Tom Pecheux,  Altuzarra markasının makyajlarını yaparken gözlere altın ışıltılı eyeliner uygulamak dışında yüzü sade bırakmayı tercih etti. Sophie Theallet tasarımlarını sergilerken mankenleri, nude dudaklar ve parıltılı kahve farlarıyla dikkat çekti.
 
Sizde altın tonlarını tüm gözünüze, yada yalnızca göz pınarlarınıza uygulayarak Aralık ayını ışıl ışıl geçirebilirsiniz.

L'oreal Color Infallible Tekli Far                         25.95 TL
Mac Heirloom Antique Gold                               79 TL




Sadece yüzümüz değil, tırnaklarımızda ışıltıyı hakediyor! " Nail Art " modası almış başını giderken, neon ojeler havalarda uçuşurken bir yandan siyah ve bordo oje de asaletinden hiçbir şey kaybetmezken şimdi bu listeye altın ojelerde eklendi. Ya tamamen altın renk oje sürmek yada sürdüğünüz ojeye altın ışıltılar katmak... Hangisini tercih edersiniz? İki şekilde de bu sene moda!

 
 
 
China Glaze 2030
Chanel Las Vegas de Chanel
YSL 29 Dore Orfevre
Dior Timeless Gold
 
 
Yılbaşı makyajınız için artık bir klişe haline dönen kuyruklu eyeliner ve kırmızı ruj ikilisini rafa kaldırıp yeni birşeyler deneyin... Yaşasın ışıltılı gözler ve nude dudaklar !
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder