10 Aralık 2014 Çarşamba

Stil Avı: Maskulen

Kadın zarafetinin erkeksi çizgilerle buluşma noktası: Maskulen Tarz!

Coco Chanel zamanından bu yana gelişme gösteren ağırbaşlı ve ciddi giyim tarzı bu sezon en moda trendlerden biri. Beyefendi görüntüden ilham alarak sizde kendi erkeksi yanınızı önplana çıkarabilirsiniz.Takımlar, büyük beden ceketler, sigaret pantolonlarla bu tarzı yakalamak mümkün. Aksesuar olarak fötr şapkalar, modern kravatlar, Oxford tipi ayakkabılar kullanmak yarattığınız erkeksi tarzı modernize edecektir. Bu tarzın en çok kullanılan renkleri  ; siyah, beyaz ve nude tonlar olmakla birlikte çizgili ve kareli desenler bulmakta mümkün.


 Yves Saint Laurent ve Celine maskulen tarzı yün kumaşlar ve pötikare desenlerle anlattı. Bir diğer maskulen detaylardan olan vatka, oversized ceketler ve kolsuz blazerlar Giorgio Armani gibi bir çok marka tarafından da kullanıldı.

 Maskulen tarza feminen ayrıntılar gizleyerek dengeyi kurabilirsiniz. Örneğin; sigaret pantolonun altına stiletto giyerek yada bir takım elbise giyip kırmızı bir ruj sürerek feminen yanınızı önplana çıkarabilirsiniz. Sigaret pantolona deri kemer ekleyerek daha şık bir götüntü elde edebilirsiniz.

.
 
Bu kışın en ikonik parçalarından biri ; Mantolar!
olabildiğince uzun tercih edilmesi gereken karakteristik kesimli uzun palto ve montlar hem maskulen tarza şıklık katacak hemde soğuk kış günlerinde sıcacık kalmanızı sağlayacaktır.
 

 
Maskulen stil parçalarının keskin hatlarıyla baskın karakterinizi kıyafetlerinize yansıtabilirsiniz.
Skinny Jean pantolon, oversized bir kazak, uzun bir palto ve Oxford tipi ayakkabılar...
Tarz olmak işte bu kadar kolay...
 
 
 
>> INSTAGRAM: ceydaaeren
 

1 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil