17 Aralık 2014 Çarşamba

Bir Küçük Kadife Meselesi

Kadife kumaş eski zamanlarda soyluluğun göstergeleri arasındaydı. Kadife giyinen kadın zengin ve şıktı. 90'larda kadife elbise ve eteklerin patlama yapmasından bu yana modacıların gözünden düşmüş olmalı ki hiçbir defilede neredeyse kullanılmadı.

 Şimdiye dek...

2014/2015 Sonbahar Kış defilelerinde kadife kumaş podyumlara geri döndü. Elie Saab, Tom Ford ve Emporio Armani gibi bir çok ünlü marka dokunma hissinin en büyük hazzını yaşatan kadife kumaşı kullanmaya karar verdi.
Kadife kumaş Emporio Armani tarafından maskülen bir stil belirlenerek takım elbise şeklinde kullanıldı. Elie Saab herzaman ki feminen çizgisini bozmadı ve uzun kollu, derin bacak dekolteli kadife elbiseler yarattı. Bazı elbiselerinde vazgeçemediği tül dokusunu kullanırken kadife detaylar eklemeyi de unutmadı. Tom Ford ise kadife'yi kan kırmızısıyla kombin ederek etek ve boğazlı bluz şeklinde iki parça kıyafet tasarladı.

 
 
Peki kadife yalnızca kıyafetlerde mi ? HAYIR. Bu sezon kadife her yerde!
Kadife slipper'lar, kadife topuklu ayakkabılar, kadife sırt çantaları ve daha fazlası....
 
 
Bu kış gece kıyafetlerinde kadife tercih etmeniz sizin için iyi bir seçim olacaktır. Hem güzel dokusu hemde sıcacık tutmasıyla bu kışın yeni trendi !


* İPUCU : Eğer kadife size " orta yaş " modası olarak geliyorsa üzeri desenli kadifeler tercih edebilirsiniz. Bu elbiseye canlılık ve hareket katar.

 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder