6 Aralık 2014 Cumartesi

Dupe Ruj ve Küçük Rica

Kızlar hızımı alamadım ve sizi makyaj konusunda çok profesyonel olduğunu düşündüğüm bir arkadaşımın youtube kanalına davet ediyorum. Şimdilik daha çok yeni olan kanalında ilerleyen zamanlarda büyük sürprizler ve gelişmeler olacak. Youtube ekibi tarafından da desteklenen ve çeşitli projelere davet edilen arkadaşımın makyajlarını umarım beğenirsiniz. Eğer beğenirseniz abone olmayı unutmayın !!! Youtube da Elif Erkan olarak aratirsaniz videolarını bulabilirsiniz ♥♥

http://youtu.be/xr_A5httFRI





Şimdi gelelim esas konuya!  MAC rujlara, özellikle Mat bitisli olanlara bayildigimi her seferinde söylüyorum. MAC Kinda Sexy ruju artık bilmeyen kalmadı. Her kullananda memnun kaldı. Bu yüzden sizinle MAC Kinda Sexy'e dupe bir Ruj söyleyeceğim ; Wet n Wild Bare it All !!


Tabiki yapı bakımından Wet n Wild daha parlak bir Ruj Kinda Sexy ise çok mat. Fakat aralarındaki tek farkın bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Wet n Wild Bare it All elimde o kadar parlak görünmesine rağmen dudagimda gayet mat bir Ruj olarak kaldı. Resim akşam çekildiği için tam belli olmamış olabilir bu yüzden instagram hesabimdan yakın zamanda paylaşacağım. 
MAC Kinda Sexy almak isteyenler fakat 'bir ruja o kadar para veremem' diyenler için tavsiyem Wet n Wild Bare it  All ♡



1 yorum: